W jaki sposób uzyskać rabat na dodanie mocy w MASTERS TUNING

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Przemasen
    Classic
    • 2009
    • 5

Flisak, rozwiązałeś ten problem z nierówną pracą silnika? Mam to samo ale są różne opinie na to:/
  • titanparts
    Classic
    • 2008
    • 22

Witam wszystkich.
    Przymierzam się do zwiększenia mocy w swojej octavce. Kontaktowałem się oczywiście z masters tuning. Tam otrzymałem informację, iż rabat na chipa jest tylko w przypadku, gdy należy się do klubu, a nie tylko jest się forumowiczem. Czy ktoś może mi powiedzieć, w jaki sposób mogę zostać klubowiczem? Poza tym chyba masters tuning zagrywa nie fair. Ogłaszają się, iż rabat 20% dla OCP. Otrzymałem od nich informację, iż standardowa cena to 1500 zł netto, jeśli jest się klubowiczem to 1400 zł netto, jaki to upust 20%?? Bardzo proszę o podpowiedź, w jaki sposób zapłacić jak najmniej za modyfikację ukochanego autka? Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

titanparts, Aligator zrobi Ci za 1200zł moda Krzychu po rabacie zejdzie też do tej kwoty . Pytasz w nie właściwych placówkach :lol:
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• titanparts
        Classic
        • 2008
        • 22

W takim razie gdzie polecasz mi się udać? Poza tym kto to jest Aligator? Będę wdzięczny za pomoc

Komentarz

• dariuspolo
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1168

Aligator to Wojtek, Krzych to Krzysztof z Katowickiego oddzialu MT:
          Ogłoszenia o tematyce: w kategorii Tuning - Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w kategorii Tuning na Sprzedajemy.pl
          T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
          SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
          Zuzycie paliwa

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

titanparts, zauważyłem już trzeci Twój post o tej samej lub podobnej tematyce, mam prośbę poczytaj dokładnie forum, podzwoń do polecanych firm i wybierz sam - ewentualnie skup się na jednym swoim wątku
            temat był wałkowany wiele razy więc wiele jest już napisane
            dzięki

Komentarz

Pracuję...